Els Pioners de L’Hospitalet han començat la temporada de futbol americà amb molt bon peu. Ara mateix l’equip està classificat per a les semifinals de la Copa d’Espanya i de Catalunya. Les semifinals d’aquesta última competició tindran lloc aquest dissabte davant dels Barcelona Pagesos.

Els Pioners de L’Hospitalet han tingut aquests dos darrers anys allò que és tant necessari per consolidar un projecte: paciència. La junta directiva sempre ha tingut molt clar que per tornar a l’elit del futbol americà no es podia començar la casa per la teulada. L’arribada d’Albert Fernández com a entrenador principal va ser un primer pas. Després, l’aposta per una pedrera ben treballada ha fet la resta.

Ara mateix l’equip té bitllet per jugar les semifinals de la Copa d’Espanya davant dels Badalona Dracs, i també de la Copa Catalunya contra els Barcelona Pagesos, aquest dissabte a les 4 de la tarda al CEM L’H Nord.

Dissabte 18 de novembre, semifinals de Copa Catalunya contra Barcelona Pagesos (CEM L’H Nord, 16h)

“L’objectiu de Pioners sempre és competir. Fa dos anys, quan vam tornar a la màxima categoria ens va costar. La temporada passada vam millorar i vam competir més a casa partit. Enguany hem de fer una passa endavant i guanyar aquells partits que abans se’ns escapaven pels pèls”.

Al mateix temps que Pioners L’H ha tingut la paciència necessària amb els juniors que mica en mica s’han anat incorporant al primer equip, també s’han fitxat bons jugadors que sobretot han ajudat a apuntalar la defensa.

“L’equip està evolucionant molt bé. Hem reforçat molt la defensa i això ja es nota. No podem oblidar que en atac també estem fent les coses millor”.

Després de les semifinals de la Copa Catalunya d’aquest dissabte, els Pioners jugaran les semis de la Copa d’Espanya al camp dels Badalona Dracs el cap de setmana del 25 i 26 de novembre.