Els ajudants dels Reis d’Orient s’han avançat a l’arribada de Ses Majestats i ja treballen perquè tot estigui a punt per a la nit més màgica de l’any. Per això se’ls pot trobar recollint les cartes dels nens i nenes en dues carpes que s’han instal·lat a la plaça de l’Ajuntament i a la cantonada del carrer de Santiago de Compostel·la amb Enric Prat de la Riba.

La patgessa Ana explica que “cada dia buidem les bústies que tenim a les carpes i portem les cartes a la Fàbrica de Joguines de L’Hospitalet, on comencen a fabricar tot allò que han demanat els nens i les nenes de la ciutat”.

A més de poder fer arribar les seves cartes, els infants reben alguns obsequis dels mateixos patges en persona, com llapis de colors, bosses amb dibuixos per pintar amb retolador o caramels.

La iniciativa és una de les campanyes que impulsa cada any el Grup Botigues del Centre i Sant Josep durant els dies de Nadal.

L’objectiu és “omplir la ciutat de màgia per als nens i nenes, donar vida als carrers i que les famílies vegin que des del comerç local fem activitats perquè la gent es quedi a la ciutat”, assegura Sílvia Quero, vocal del Grup de Botigues.