Últims assajos de Els Pastorets a pocs dies de l’estrena. Enguany, el Quadre Escènic del Centre Catòlic porta a l’escenari una versió renovada del clàssic nadalenc de Folch i Torres.

El muntatge s’ha repensat des d’una perspectiva de gènere i per això els personatges principals són dones i s’han feminitzat els noms dels protagonistes.

Una novetat que anirà acompanyada de la renovació de part de l’escenografia i de més escenes musicalitzades.

Aquest any, a més, hi haurà una major presència d’infants sobre l’escenari, i és que Els Pastorets són una tradició transversal i familiar que va molt més enllà de ser una obra de teatre.

En aquest sentit, la Laia Grañena, codirectora infantil del Quadre Escènic del Centre Catòlic, explica que “sempre hem cregut que Els Pastorets és un espectacle familiar i de barri. El més bonic és que hi participin nens des de mesos -com el nen Jesús- fins a avis de 90 anys. És molt bonica aquesta convivència de gent de tot tipus i de diferents generacions, i per a nosaltres era important que els nens i nenes poguessin participar en moltes escenes”.

Els Pastorets del Catòlic es representaran en cinc funcions diferents. Serà el 23 de desembre (19h), el dia de Nadal (20h), per Sant Esteve (19h) i el 30 de desembre (19h). També hi haurà una representació matinal el 7 de gener (11h30).

Pel programa Taquilla Inversa, van passar les actrius i el director d’aquests Pastorets.