Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de L’Hospitalet van detenir el 17 d’octubre un home de 47 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació. Els fets es van produir entre setembre i aquest octubre quan diverses dones d’edat avançada van patir robatoris violents com ara estrebada de joies i penjolls.

L’autor sempre operava igual anant en un patinet elèctric per les voreres i des d’allà escollia les víctimes, les seguia fins a l’interior del seu portal de residència, on les assaltava de forma violenta i les arrencava les joies. Va utilitzar la violència de forma gratuïta amb dones d’edat avançada i mobilitat reduïda i en diverses ocasions els hi va provocar lesions.

Els investigadors van analitzar els fets, llocs de confluència i els itineraris dels implicats fins que van obtenir imatges de diferents càmeres de seguretat on es veia l’autor de les estrebades i el van poder identificar. Un cop detingut es va dur a terme una entrada i un registre del domicili de l’investigat on hi havia peces de roba i complements utilitzats ens els robatoris violents que va realitzar. El detingut, amb 12 antecedents, ha passat a disposició judicial.