Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de L’Hospitalet van detenir el 13 de maig quatre homes amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes d’abril quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent a la via pública, en concret al carrer Cobalt. Els fets es van produir cap a les 6h, quan els autors, un grup de sis persones, tapats amb caputxes, tapaboques i passamuntanyes van aprofitar que la víctima caminava sola i que no hi havia més persones al carrer, per abordar-lo per darrera i fer-lo caure al terra.

Els autors li van donar puntades de peu i cops de puny i li van sostreure els seus objectes personals. Fins i tot un dels autors va agafar una ampolla de vidre del terra i va colpejar amb ella la víctima. Posteriorment van fugir corrents del lloc i van intentar utilitzar, només dues hores més tard, la targeta de crèdit de la víctima en una cafeteria de la ciutat.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat d’establiments propers, els agents van identificar els presumptes autors. Els investigadors van comprovar que el grup de nois havien seguit la víctima des d’una zona d’oci propera fins el lloc on havien comès el robatori.

Finalment, el 13 de maig, van detenir quatre dels joves, tots ells amb antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia delictiva.

Els arrestats han passar a disposició judicial. La investigació continua oberta.