Mossos del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de L’Hospitalet han detingut dos homes de 24 i 48 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

Els fets van succeir el 2 de febrer, a plena llum del dia, a la Plaça Europa de L’Hospitalet quan agents de la comissaria que es trobaven realitzant un dispositiu de prevenció de delictes patrimonials van observar un intercanvi de droga entre dos homes.

Els mossos van observar com un dels homes li entregava a l’altre una bossa de color negre que ràpidament marxaven en direccions oposades. Davant les sospites que fos un intercanvi de substàncies estupefaents, els agents van seguir-los i els van aturar pocs instants després.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar a l’interior de la bossa negra quatre bosses de substàncies de diferents color, una d’elles amb 50 grams d’una substància rosa, coneguda com a cocaïna rosa o tusi, una droga sintètica potencialment perillosa pel seu nivell d’addicció. Les altres bosses contenien MDMA.

Els agents van localitzar i intervenir 9.000 euros en bitllets fraccionats. Finalment, davant les evidències, van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats han passat a disposició judicial i el jutge instructor ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.