Els agents del Grup de Delinqüència Urbana han detingut 4 homes en dos dies consecutius i en dues actuacions diferents per delictes contra la salut pública, agressió sexual i robatori violent a L’Hospitalet.

La primera de les detencions va ser 12 de maig, d’un home de 20 anys i l’altre menor d’edat, com a presumptes autors de una agressió sexual i un robatori violent a la ciutat.

Els fets van succeir el mateix dia cap a les 2:30 hores, quan els agents de paisà que estaven patrullant per la zona van escoltar els crits d’una dona que provenien d’un carrer pròxim. Aleshores van anar al lloc i van veure tres homes interactuant amb dues dones. Quan els homes es van adonar de la presència dels agents, que es van identificar com a policies, van intentar fugir del lloc però dos d’ells van poder ser interceptats.

Els agents van atendre les víctimes, a una de les quals li havien fet una estrebada per sostreure-li el telèfon mòbil i a l’altre li havien donat un petó als llavis sense consentiment. Per aquest motiu els agents van detenir els dos homes per delictes de robatori amb violència i/o intimidació i agressió sexual, tot i que un d’ells es va resistir activament a la detenció. La investigació segueix en curs per localitzar el tercer autor.

Més detencions

Els mateixos agents van detenir uns altres dos homes de 28 i 29 anys el dia anterior, l’11 de maig.

La patrulla de paisà va veure dos homes dins d’un cotxe i els van aturar per parlar amb aquestes persones, que no deixaven de mirar la part posterior del vehicle. Davant de l’actitud neguitosa dels homes, els agents van escorcollar els ocupants i el vehicle i van localitzar metamfetamina, èxtasi, LSD i altres substàncies estupefaents amagades, així com també 910 euros en efectiu.

Els agents van detenir els homes per un delicte contra la salut pública. Tots els arrestats van passar a disposició judicial.