Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han desmantellat una plantació de marihuana en un domicili del carrer Pubilla Cases. Els investigadors van detenir, el 27 de setembre, un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Van comissar més de 300 plantes en fase de floració.

La investigació conjunta es va iniciar durant el mes d’agost quan els agents van tenir coneixement de l’existència d’un cultiu de marihuana en un immoble del municipi i van començar a recollir els indicis per contrastar la informació.

Aquest cultiu de marihuana era a l’interior d’un domicili del carrer Pubilla Cases del i provocava diverses molèsties als veïns com l’augment de la temperatura que feia insuportable les estances dels habitatges contigus, la forta olor característica d’aquests cultius i el soroll continu de la maquinària en funcionament.

El 22 de setembre els agents van realitzar l’entrada i escorcoll. Com a resultat van comissar més de 300 plantes de marihuana en fase de floració i tots els elements propis per dur a terme el cultiu i la seva explotació intensiva. Els policies també van comprovar que havien manipulat les instal·lacions elèctriques amb el consegüent risc d’incendi.

 Els investigadors calculen que la droga tindria un valor al mercat il·lícit aproximat de 30.000 euros.

Aquest dimecres 27 de setembre els investigadors van localitzar el responsable de la plantació de marihuana i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.