Agents dels Mossos i de Guàrdia Urbana de L’H han desarticular un punt de venda i consum de cocaïna en un habitatge del barri de Pubilla Cases i van detenir una dona i un home, per la seva presumpta participació en un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar durant el mes de febrer, quan els investigadors van tenir coneixement d’una afluència constant de persones que consumien substàncies estupefaents a un pis. En una primera fase de la investigació els agents van comprovar que, efectivament, les persones que accedien a l’edifici estaven adquirint dosis de cocaïna amb un alt grau d’adulteració.

Arran dels diversos dispositius els agents van aconseguir identificar els dos traficants.Finalment, el passat 28 de febrer es va realitzar una entrada i escorcoll en el domicili investigat. Els agents van localitzar les dues persones investigades a l’interior de l’habitatge i van localitzar cocaïna i diners fruit de la venda de les dosis.

Un dels detinguts va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La segona persona detinguda va quedar en llibertat després de prestar declaració a l’espera que la citi el jutge.