Els Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de L’Hospitalet han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte robatori amb violència i intimidació a una home gran en el portal del seu edifici. Es donen el cas que el Mossos van detenir in fraganti al presumpte autor dels fets.

Els fets van succeir cap a les 11:30 hores, quan els agents van observar un home a la plaça de la Mare de Déu del Pilar, a la Florida, que es desplaçava en patinet i que anava mirant descaradament el coll i els canells de la gent gran que es creuava. Aquest fet va cridar l’atenció dels agents i van començar a seguir l’home de forma discreta.

Pocs minuts més tard, els agents van observar com l’home baixava del patinet i l’arrossegava, caminant per la vorera, a pocs metres d’un home gran fins que van arribar a un portal. Posteriorment, van veure com la persona d’edat avançada entrava en aquest portal i l’home entrava corrents al seu darrera i li sostreia amb violència el rellotge.

L’autor de l’estrebada va sortir ràpidament del portal i, en adonar-se’n de la presència  policial, va intentar fugir del lloc, tot i que els agents van aconseguir detenir-lo.

L’arrestat, amb tretze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial.