Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de L’Hospitalet han desmantellat una plantació de marihuana en un immoble de la ciutat. Els investigadors han detingut el responsable, un home de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació va començar a l’agost quan els agents de la unitat d’Investigació van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana en un edifici de la ciutat. Juntament amb la col·laboració de la Unitat d’Informació de la Guàrdia Urbana van realitzar un seguit de dispositius de vigilància a l’entorn de l’immoble que va permetre localitzar les plantacions i al seu responsable.

Es va detenir al responsable de les plantacions i els agents van fer l’entrada i escorcoll del pis. Com a resultat es van comissar 587 plantes de marihuana en fase de creixement i 40 sacs de producte de rebuig d’una collita anterior, a més de tots els elements propis per portar a terme el cultiu i la seva explotació intensiva. Els agents també han comprovat que havien manipulat les instal·lacions elèctriques amb el risc d’incendi que comporta.

Els investigadors calculen que les plantacions funcionaven a ple rendiment des de l’octubre del 2022 i haurien produït diverses collites amb uns beneficis d’uns 90.000 euros.