L’Hospitalet ha celebrat una nova edició del festival per a joves, Pinya’s Fest. En aquesta edició, l’organització ha decidit renovar el format i han apostat per fer un ‘tardeo’, com si fos una discoteca, amb música per part d’uns punxadiscos, amb menjar i begudes i amb ruletes i un bou mecànic. “Feia ja anys que fèiem el L’H Té Talent i vam pensar que potser ja no hi ha tants grups que necessitin aquesta plataforma, també perquè ja n’hi ha altres concursos a la ciutat i és per això que vam decidir provar una cosa que fos més atractiva pel jovent”, és el que ha dit sobre aquest canvi d’aires la María Monforte, presidenta de l’Associació d’Estudiants de L’H.

Els joves, que acaben d’iniciar les seves vacances d’estiu, ja tenen preparat les que seran les seves activitats d’aquest període estival, com anar a la platja o fer un viatge amb els amics. Aquests són només alguns exemples, ja que la ciutat ha preparat una àmplia agenda cultural amb diversos esdeveniments preparats per a ells.

“El meu estiu serà divertit, emocionant i únic. Cada estiu és diferent de l’anterior. Tot i que he de treballar, també intentaré fer d’altres coses, com anar a la piscina o a la platja”,  explica Vilma Jurado, qui és estudiant i ha participat al Pinya’s com a punxadiscos. “Ens n’anirem 12 amics a l’Ampolla, a passar-ho bé”, explica Víctor Azlor sobre els plans que té preparats amb els seus amics.

El Pinya’s Fest es troba emmarcat dins del Summer 2024, l’agenda cultural de la ciutat pels mesos de juny i juliol, on s’han programat tota mena d’activitats als districtes de L’H. Tallers de clown, circ, dansa, breakdance, màgia, música i moltes coses més s’encarregaran d’amenitzar els mesos de calor dels hospitalencs i hospitalenques.