La competició esportiva més important quant a xifra de participants de L’Hospitalet ha tingut una temporada excel·lent en totes les seves disciplines col·lectives i individuals. Han estat 9 mesos de Jocs Escolars on la canalla ha pogut gaudir de la pràctica esportiva en un ambient de convivència i solidaritat.

La col·laboració de totes les parts implicades ha estat clau, un any més, per fer possible els Jocs Escolars. El president del Consell Esportiu de L’Hospitalet, Lluís Dorado, ha remarcat “la feina altruista de les entitats, col·legis, AFAs, entrenadors i entrenadors. Estem molt contents. S’han incrementat molt les llicències, arribant a les 7.800”.

La xifra rècord de 7.800 llicències omple d’orgull al Consell Esportiu. Tot i això, considera que encara es pot incrementar més. Lluís Dorado demana “a totes les famílies de L’Hospitalet amb criatures sense fer esport que participin. Formar part dels Jocs Escolars és convivència i salut. És molt convenient per a tota la canalla”.

D’altra banda, el proper 4 de juliol es celebrarà la 4a edició de la Festa dels Valors. Ho farà amb la gran novetat del Premi L’H: Esport i Dona. Una gala on es reconeix la feina d’aquelles persones que fan possible la pràctica esportiva escolar.

Al llarg de la Festa dels Valors també es lliuraran els premis Agustín Martínez (en reconeixement a persones vinculades a l’esport individual), Luís González (en reconeixement a entrenadors/es per la seva transmissió de valors positius), Juanan Bastante (en reconeixement a la trajectòria de tota una vida dedicada a l’esport escolar) i al tutor o tutora de joc (en reconeixement a l’impuls de l’esport escolar).