La temporada d’estiu als hotels de L’Hospitalet es presenta molt bona i hi ha un volum molt important de reserves tant al juliol com a l’agost amb xifres semblants a l’estiu del 2019. La directora comercial de l’Hotel Porta Fira, Gina Godó, n’ha parlat a l’Entrevista de l’informatiu. 

Gina Godó s’ha felicitat del que “esperem sigui un gran estiu molt semblant a ara fa quatre anys. Tenim les reserves en un nivell molt alt i estem contents perquè la recuperació és un fet. Només lamentem que el turisme asiàtic no s’hagi recuperat. A L’Hospitalet no hem vist que hagin tornat perquè aquest mercat continua aturat”.

L’hotel Porta Fira té un percentatge elevat de clients que són nacionals. “Un 80% són d’aquí i rebem gent de països europeus propers”, ha dit Godó. La directora comercial de l’Hotel Porta Fira ha parlat de pujada de preus. “La inflació es nota perquè els costos han pujat moltíssim i hem hagut d’augmentar les tarifes”.

Gina Godó ha diferenciat el client de l’hivern més enfocat al negoci del visitant de l’estiu que és un client de vacances i més oci. “Són clients diferents i ens adaptem a les seves necessitats que també són molt diferents. Fins i tot les habitacions les adaptem ara l’estiu a les famílies amb més llits i més gent en una estança”.

Amb vistes al futur, Godó ha parlat d’uns anys “2024 i 2025 potents perquè Fira Granvia ho està fent molt bé i l’ampliació és una molt bona notícia. I crec que la construcció de més hotels és positiu perquè hi ha negoci per a tots”.