La celebració del Pinya’s Fest torna un any més a marcar l’inici de l’estiu per a molts estudiants. A més, ho fa amb un canvi de localització i d’esperit traslladant-se als Jardins de Can Sumarro.

Enguany, el Pinya’s Fest no hi comptarà amb les actuacions de ‘L’Hospitalet Té Talent’ però la música municipal continuarà tenint molta importància, ja que els artistes convidats seran tres punxadiscos vinculats a la ciutat, una del Centre de Formació Planeta i dos de la Casa de la Música.

Maria Monforte, presidenta de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet ha explicat a què es deu aquest canvi: “portavem molts anys amb la mateixa fòrmula i llavors hem provat a fer una espècie de sessió de discoteca o ‘tardeo’ pels joves de la ciutat, a més de les diverses activitats com per exemple el bou mecànic o les ruletes”.

Programació del Pinya’s Fest

  • Obertura de portes: 18h.
  • Dj Vilttini: De 19h a 19:30h.
  • Dj Nai or Yai: De 20h a 21:30h.
  • Dj Poorlan: De 21:30h a 23:00h

Per tots aquells que vulguin anar des de l’Associació han llençat “una oferta per als alumnes de batxillerat que han acabat aquest any tenen sopar i una consumició gratis escanejant el codi QR del cartell” comenta Maria Monforte.

El festival serveix com a punt final del curs escolar, per això l’Associació fa balanç de l’any celebrant el festival. Maria Monforte ha destacat els nous estudiants que han participat en l’entitat i totes les activitats que han desenvolupat a la ciutat. De cara a l’any vinent escolar, esperen continuar aportant el seu granet de sorra al jovent hospitalenc.