Els dies 4 i 5 de maig, els infants i el jovent de la ciutat omplirà la casa de colònies Mas Banyeres amb motiu de la Trobada Jove organitzada pel Consell de L’H, la Xarxa de Centres de Lleure Educatiu i d’Acció Social de L’Hospitalet.

L’objectiu de la trobada és fer d’aquest cap de setmana una experiència de trobada, reflexió i activitat que deixi empremta en els seus protagonistes, els i les joves d’entre 12 i 18 anys de les entitats membres del Consell de l’Esplai.

La Trobada Jove va néixer l’any 2012 i des d’aleshores funciona com un espai de convivència i oci alternatiu, generant un bon clima de relació i intercanvi de coneixements, de propostes i experiències entre els grups de joves de la ciutat.

Totes les activitats han estat preparades per un equip de 20 educadors i educadores de XixellItacaSanfeliu-Sant Ildefons, FloridaLes PlanesAEMA, Esplai Al Vent!Fundació La Vinya, que són les entitats participants.

La casa de colònies Mas Banyeres, on s’executaran les activitats i dinàmiques, està situada al municipi de Centelles, a aproximadament 1 hora des de L’Hospitalet.