En Comú Podem ha començat la seva campanya amb adhesius de suport a Palestina i la mirada posada en la ciutat. A la paradeta del partit situada al mercat setmanal de Bellvitge, el regidor de l’Ajuntament, Manuel Domínguez ha actuat com a portaveu de la formació, ja que Núria Lozano, també regidora de L’Hospitalet i número 6 a les llistes electorals dels comuns, estava reunida.

Paradeta d’En Comú Podem

Lozano ha posat èmfasi en els problemes que la ciutat viu i que es podrien solucionar des del govern de Catalunya. “No s’han fet els equipaments sanitaris, no hi ha habitatge públic; cal un canvi urgent per la ciutat de L’Hospitalet” comentava el regidor.

En aquest sentit, també ha aprofitat per denunciar l’emergència educacional que patim i ha criticat que durant els darrers 14 anys, els governs no han treballat per millorar L’Hospitalet: “Volem una nova Catalunya, un nou govern de la Generalitat que entomi els problemes gravíssims de la ciutat”.

D’aquesta manera, Domínguez ha remarcat que ells aposten per un “model d’una Catalunya que solucioni els problemes socials i mediambientals“.

Respecte als dies de reflexió que el president Pedro Sánchez s’ha pres per decidir si seguir al capdavant del país, el portaveu dels comuns ha comentat: “el nostre espai ha estat un dels més atacats des de la dreta judicial i la dreta mediàtica”, i per això ha conclòs que saben perfectament el que se sent.