Remodelar i posar al dia un bon nombre d’instal·lacions esportives municipals que amb el pas dels anys s’han anat deteriorant. Aquest és un dels deures que s’han posat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de cara a aquest nou mandat, i que va confirmar la regidora d’Esports, Maite Revilla, al programa “L’H en Joc” dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet.

El poliesportiu Fum d’Estampa o el Complex Esportiu Municipal de L’H Nord, son alguns dels equipaments municipals que al llarg dels propers mesos milloraran les seves piscines interiors. En el cas del Fum d’Estampa, a més a més, s’instal·laran plaques solars per fer-lo més sostenible. Pel que fa al CEM L’Hospitalet Nord s’espera que ben aviat s’acabin els treballs de remodelació.

Piscina poliesportiu municipal Fum d’Estampa

La regidora d’Esports Maite Revilla ha comentat sobre aquesta última instal·lació esportiva que “el problema s’està sol·lucionant, l’empresa concessionària està treballant de valent. En breu podrem gaudir de la piscina interior”.

Instal·lació gespa artificial

D’altra banda, tot sembla indicar que els camps municipals de rugbi i de beisbol de la Feixa Llarga disposaran de gespa artificial després del proper estiu. “És una assignatura pendent. És una obra de gran impacte, i per això aprofitarem per posar gespa artificial en els dos camps. Ja estem realitzant el projecte, i esperem que al 2024 ja ho tinguem enllestit”, ha explicat Maite Revilla.

En un altre ordre de coses, la regidora d’Esports ha avançat que s’espera un gran nombre de llicències en els Jocs Escolars d’aquest curs. Tot gràcies a la bona feina del Consell Esportiu de la ciutat.

Per últim, des de l’Ajuntament ja es treballa en la nova campanya per atraure nous abonats i abonades als poliesportius municipals.