Un gran repertori d’activitats esportives, artístiques, formatives i culturals arriben als Blocs de la Florida, adreçats a tot tipus de públic, tot i que especialment a infants i joves.

El campus d’estiu del Club Esportiu Joventut L’Hospitalet, l’educació ambiental al parc de les Planes i els campaments i colònies són algunes de les protagonistes.

D’altra banda, durant les tardes de juliol i agost els espais de l’Escola Pau Casals i del Cruyff Court seran d’accés lliure i gratuït per als menors del barri que hi vagin acompanyats d’un adult. Els nens i joves d’entre 3 i 17 anys seran els protagonistes d’aquestes propostes dels diferents casals d’estiu i campus esportius.

Consulta el programa d’activitats estiuenques a la Florida

Circ a l’estiu amb el Florida Circus Time

Un altre dels plats forts serà el Florida Circus Time, un casal intensiu de circ amb el grup Circus Puck. Durant el cicle es prepararà la peça “Todo en caja” que es presentarà el 5 de juliol en el festival Per Amor A L’Hart. També hi haurà lloc per al taitxí al parc de les Planes i els cursets intensius de castellà.

Les sessions de ioga, zumba i les caminades per a les dones del barri, així com diferents animacions, jocs i sessió de cinema a la fresca. A més, continuen les càpsules informatives al punt TIC situat al Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico.

Des de l’Ajuntament expliquen que l’objectiu de les activitats “és millorar la qualitat de vida i la convivència del veïnat, i afavorir la integració, l’equitat i la cohesió social”.

Consulta el programa d’activitats estiuenques a la Florida