Amb el final de l’estiu arriba també l’última de les festes majors de barri de la ciutat. Els Blocs Ciutat Comtal han preparat tot un seguit d’activitats per a tots els públics, amb les que conviden a tothom a acomiadar com cal la temporada.

La festa començarà dissabte dia 21 amb el tradicional pregó, que vindrà acompanyat de l’espectacle “Vet aquí una vegada…”, i de la presentació de les pubilles. La jornada acabarà amb una sessió de cinema a la fresca. 

Diumenge serà el moment dels més petits, amb la festa infantil que començarà a les 11 del matí. Per a la gent gran hi haurà un ball de tarda i un berenar, i per acabar, nit jove amb el grup hospitalenc “El Mosquito del Garito”.

La jornada més important de la Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal serà la de dimarts dia 24, amb la tradicional Cercavila, que traurà als carrers als Gegants de la Ciutat, als de Sant Josep i als de Bellvitge, entre d’altres.

A partir de les 22 hores, un espectacle de foc i so posarà punt final a la festa, tot acomiadant l’estiu i les Festes Majors fins l’any que ve.