L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) duu a terme diversos tallers i activitats per donar a conèixer la biodiversitat dels parcs entre l’alumnat de la ciutat. Televisió de L’Hospitalet ha acompanyat als alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Jaume Botey en la revisió de les caixes nius del parc de les Planes.

“Avui estem baixant les caixes niu per revisar-les i veure que hi està passant dins. Fem un seguiment científic i volem saber quants ous hi ha, en quina data o quants pollets volen des d’aquestes caixes“, ha explicat en Javi Oliver, educador de l’AMB.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Jaume Botey han pogut conèixer tota aquesta informació de primera mà gràcies a la proposta “Investiguem i divulguem la biodiversitat del parc” que organitza l’AMB.

L’objectiu d’aquestes propostes és donar a conèixer la biodiversitat entre l’alumnat perquè ajudin a promoure-la i conservar-la. “La biodiversitat en entorns urbans és tant o més important que en els entorns urbans i per poder-la conservar, perquè la gent l’estimi, primer ha de conèixer-la”, ha afegit Oliver.

Les famílies també poden endinsar-se en la biodiversitat dels parcs amb les activitats i tallers que organitzen les jugatecambientals dels parcs de Bellvitge, les Planes i Can Buxeres els caps de setmana. Podeu consultar les propostes en aquest enllaç.