Els alumnes de la Casa d’oficis d’hostaleria han celebrat el dinar de final de curs amb les seves famílies al restaurant del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet (CEMFO). El menú ha estat elaborat i servit pels mateixos alumnes per donar visibilitat i posar en valor el seu aprenentatge durant el curs. 

El projecte està format per 24 joves, menors de 30 anys, a l’atur en diferents especialitats professionals relacionades amb l’hostaleria i el turisme: cuina; serveis de restaurant, bar i cafeteria, i serveis de planta d’hotel, recepció i cafeteria.

L’Aníbal Hosmel és un dels joves alumnes, de 20 anys, i està a punt d’acabar la formació en servei de restaurant. En aquesta ocasió ha estat el cambrer de la taula on s’assegut la seva família.

Dels 14 alumnes que han obtingut el certificat de professionalitat, un 60% continuaran la seva formació i dos ja s’han incorporat al món laboral.

Els cursos, gratuïts per a l’alumnat, tenen lloc al Centre de Formació d’Hostaleria, un projecte municipal per a la formació professional, la inserció laboral i la dinamització econòmica en el sector de l’hostaleria a L’Hospitalet que ha format més de 3.000 ciutadans amb cursos adreçats a joves sense qualificació, persones en recerca d’ocupació i treballadors en actiu amb necessitats de reciclatge.