Molt il·lusionats i animats comencen la campanya electoral per a les eleccions del Parlament els membres de Junts a la ciutat.

El candidat de L’Hospitalet que ocupa el número 28 de les llistes de Puigdemont per Catalunya Eliseu Esterlich ha comentat que “recorrerem tota la ciutat per explicar el nostre projecte, escoltar la gent i recollir inquietuds”.

Membres de Junts amb una veïna

Precisament a la paradeta que han instal·lat al costat de l’estació de metro de Pubilla Cases, Esterlich i altres simpatitzants de Junts explicaven als veïns i veïnes el seu programa electoral, el qual ha estat presentat avui per Carles Puigdemont, qui esperen que torni a ser el president de Catalunya.

‘Retornarem-hi’, llibre de Carles Puigdemont

La lluita contra les desigualtats, millores en els sistemes públics d’educació i salut i la integració de la població nouvinguda són alguns dels eixos centrals de les propostes del partit. “El nostre projecte pretén millorar la vida dels hospitalencs i hospitalenques a través d’assumir aquests reptes, entre de molts altres que té la nostra ciutat i el nostre país” ha conclòs el candidat.