Més de 18.000 electors i electores de L’Hospitalet estan cridats a votar a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona des d’aquest divendres telemàticament i fins al dimecres 20 de setembre de forma presencial Aquests comicis permetran renovar 52 de les 60 vocalies que integren el Ple de la corporació

Els comicis que s’iniciaran telemàticament demà, 15 de setembre, s’allargaran fins al proper dimecres, 20 de setembre, amb la votació presencial. En concret, les eleccions permetran renovar 52 de les 60 vocalies que integren el Ple de la corporació. L’Hospitalet, 14 de setembre del 2023.-

La Cambra de Comerç de Barcelona dona el tret de sortida demà a les 9h a les eleccions per renovar els òrgans de govern camerals. En total, 18.302 electors i electores de L’Hospitalet de Llobregat tindran dret a vot per escollir els respectius representants/es del seu sector en un procés electoral que s’allargarà fins al dimecres 20 de setembre.

La  votació per mitjans electrònicsde forma remota s’ha iniciat a les 9h d’aquets divendres i finalitzarà el dimarts, 19 de setembre, a les 9.00 hores; mentre que la votació per mitjans electrònics de forma presencial tindrà lloc el dimecres, 20 de setembre, de 10.00 a 17.00 hores.

En aquest cas, la seu de la Cambra territorial de L’Hospitalet de Llobregat s’habilitarà com a col·legi electoral, així com les oficines centrals de la Cambra de Barcelona a l’Avinguda Diagonal de Barcelona i la resta de seus territorials.

Amb aquests comicis es renovaran els òrgans de govern de la corporació i es farà efectiva la nova composició del Ple, que es trobarà repartit de la següent manera: 52 vocalies escollides per sufragi, 6 designades per organitzacions empresarials i 2 reservades per a les empreses de major aportació econòmica.

Un cop constituït, el Ple escollirà el president/a de la corporació i els membres que formaran el Comitè Executiu, l’òrgan permanent de gestió i administració de la Cambra.