L’associació  Ela-Ela Teatre està d’aniversari. Aquest any se celebra els 25 anys d’aquest grup que va començar com un grup de teatre d’extraescolars a l’Institut Santa Eulàlia i que, després es va consolidar com una entitat.

La fundadora d’Ela-Ela Teatre va ser Carme Llitjós que fa 25 anys va saber canalitzar l’interès d’un grup d’alumnes de batxillerat nocturn de l’Institut Santa Eulàlia. Segons explica el president i membre del grup, Daniel Sáez, els alumnes volien fer les classes de llatí i grec de forma diferent i Llitjós va decidir fer una mica de dinamització teatral. Va ser llavors quan es va posar en contacte amb un professor de teatre grec que sempre deia “ela-ela”, que en grec vol dir “Vinga va!”,  i d’aquí el nom del grup.

 “El teatre Grecollatí manté uns valors i uns temes que són universals”, explica Saéz. I és que a les obres dels autors de l’època s’aborden temes que han arribat a l’actualitat, com les migracions, la feminitat i les guerres.

Amb motiu dels 25 anys, l’associació portarà a l’escenari l’obra “Medea” d’Eurípidies. L’obra el podrà veure el 23 d’abril al Teatre del Centre Catòlic. També es podrà veure el 15 de juny al Centre Cultural Santa Eulàlia.