El web de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha obtingut el Segell Infoparticip@ a la qualitat i la transparència de la comunicació pública per desè any consecutiu i ho ha fet amb una puntuació del 98%, és a dir, complint 51 dels 52 indicadors avaluats. La ciutat ha millorat la seva puntuació en relació a les dues edicions anteriors, en les quals havia assolit un 96,15%.

El regidor d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos, ha recollit el guardó al rectoral de la UAB. En total, s’hi ha atorgat 149 Segells a ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

El Segell Infoparticip@ és un reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquesta edició 2022-2023, s’ha mantingut el mateix nombre d’indicadors, 52, que avaluen l’accessibilitat i la qualitat de la informació pública dels webs de les institucions públiques, concretament sobre qüestions com qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col•lectius i els recursos econòmics, com informen de la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

El Mapa Infoparticip@ és una plataforma en línia que ha estat desenvolupada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012.