Segurament, el partit més exigent com a local que disputarà aquesta temporada el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet tindrà lloc aquest dissabte. El CB Prat, un equip farcit de jugadors amb una enorme projecció, serà el rival a batre. Els riberencs buscaran donar la sorpresa i de retruc assolir la primera victòria a casa de la temporada.

A favor de l’Hospi juguen bàsicament dos factors: jugar al PM El Centre – Marcel·lí Maneja, i haver reforçat l’autoconfiança després de la victòria el passat dissabte a la pista del CB Tarragona. El tècnic Claudio Jorquera ha subratllat que “va ser important guanyar al CB Tarragona perquè és un rival directe en el nostre objectiu d’evitar les últimes places de la classificació. Però també va ser important per reforçar la moral del vestidor”.

El primer triomf en aquesta LEB Plata ha servit per comprovar la bona feina que s’està fent fins ara. Però d’altra banda, des del cos tècnic no amaguen que l’equip necessita ser més regular al llarg de tots els enfrontaments. “Sobre el triomf a Tarragona no podem ser mesquins i quedar-nos només amb el resultat. Volem ser honestos i volem exigir-nos més en qualitat. Si ho aconseguim trobarem la regularitat en el joc al llarg dels quaranta minuts de partit”, destaca Jorquera.

Sobre el CB Prat tothom té molt clar que caldrà fer un partit rodó per assegurar la victòria. Els dos conjunts ja es van veure les cares a la Lliga Catalana, i l’Hospi va demostrar en certs moments que es capaç d’igualar el nivell. “El CB Prat, per la seva qualitat individual i joventut és un aspirant a tot. Tenim dissabte un desafiament molt dur i exigent. Només si som regulars podrem competir de tu a tu amb el CB Prat”.

Pel partit davant del CB Prat l’Hospi tindrà a tots els jugadors en perfectes condicions.