La creació, l’any 2021, de la Fundació Acadèmia de Futbol de L’Hospitalet també ha servit per consolidar els diferents tornejos de base. Les competicions que organitzaven el CE Pubilla Casas i el CF Santa Eulàlia, per separat, tenen ara més força de forma conjunta i aquests dies festius de Setmana Santa s’ha pogut comprovar.

En concret, i agafant com a referència el torneig que organitzava el CE Pubilla Casas, la competició de futbol base compleix enguany 50 edicions. Un aniversari important d’un dels tornejos més antics de la ciutat: “Moltes edicions ja i moltes generacions que han estat muntant els tornejos. I cada any és un gust veure gaudir els nanos”, explica Jordi Badia, principal organitzador de les categories que competien al municipal de Santa Eulàlia.

La pluja va fer acta de presència en algun moment de la competició, sobretot durant la jornada de diumenge, però això no va frenar l’organització ni els participants, un total de 60 equips.

El quadre d’honor de la 50a edició del torneig de Setmana Santa el van formar la Unió Esportiva Cornellà, en categoria sub 8; el Can Rull, en sub 9; la Unió Esportiva Quart, en sub 10; el Nàstic de Tarragona en categoria sub 11; i el Can Rull en sub12.