En unes setmanes torna la programació cultural de la ciutat, amb les noves propostes del Teatre Joventut i de l’Auditori Barradas amb espectacles de música, teatre i dansa. Les entrades ja estan disponibles.

 L’Auditori Barradas i el Teatre Joventut encetaran el proper mes de setembre una nova programació diversa i de gran qualitat. Entre d’altres destaquen les actuacions de Joan Pera amb l’obra “Master Xof”, el concert de Zenet, obres de gran èxit com Conspiranoia o Fritzroy, Carles Sans amb el monòleg “Per fi sol” o l’actuació de Christina Rosenvinge.

El teló del Joventut s’aixecarà en concret el dia 28 de setembre amb l’obra “El pa nostre de cada dia” de la mà del Teatre del Repartidor amb un joc de metateatre: “teatre dins del teatre”, on veurem a quatre actrius interpretant tot tipus de personatges.

La programació de tardor portarà a l’escenari del Barradas propostes de cançó d’autor, espectacles científics, poesia, gospel, o sardanes entre d’altres. La primera cita serà el dia 7 d’octubre amb Maüpas, un dels artistes que millor representa la world music a Catalunya, estrena un nou disc pintat de sons electrònics: Fulls en blanc

Recordem que les entrades ja estan a la venda i que tant el Barradas com el Joventut segueixen aportant per desenvolupar la creativitat, potenciar l’autonomia personal i promoure l’esperit crític, i per això formen part del projecte social Apropa Cultura que permet que cada any milers de persones en risc d’exclusió social gaudeixen de la cultura als teatres, auditoris i museus de Catalunya gràcies a Apropa Cultura. Més informació: www.apropacultura.cat