Bones notícies per a L’Hospitalet Pioners. El TAS ha concedit la cautelar pel partit contra els Zaragoza Hurricanes, guanyat sobre el terreny de joc, i els hospitalencs tornen a comptar amb la victòria. Aquest triomf classificaria matemàticament per als playoffs a l’equip d’Albert Fernández.

El duel contra els Zaragoza Hurricanes, disputat el passat 13 de gener, va ser el primer de la temporada i el triomf va ser per als hospitalencs, que es van imposar per 13-12. L’equip aragonès va presentar recurs i la FEFA va donar la raó als Hurricanes, concedint-los el triomf per 0-1.

L’Hospitalet Pioners va presentar recurs davant el TAS perquè entenien que tot era correcte. Passades les setmanes, i veient que la decisió no arribaria abans d’acabar la temporada regular, l’entitat va demanar la cautelar, un fet que s’ha donat aquest divendres.

Ara, el triomf torna a ser per a Pioners i, a priori, això ja no hauria de canviar. Amb la cinquena victòria, el conjunt d’Albert Fernández seria matemàticament segon i, per tant, disputaria els playoffs per al títol després de deu anys sense fer-ho.