El Sónar torna a omplir de música electrònica el recinte firal de Granvia. Se celebra els dies 15, 16 i 17 de juny en una edició molt especial, la del 30è aniversari, on la música de ball serà clarament la protagonista conjuntament amb el debat sobre la intel·ligència artificial aplicada a l’art. Ferrocarrils de la Generalitat reforça el servei entre les estacions de Plaça Espanya i Europa-Fira.

Aphex Twin, Bicep, Peggy Gou, Richie Hawtin o els artistes catalans Alizz o BadGyal són algunes de les propostes que passaran per aquesta edició del Sonar, que aterra el 15, 16 i 17 de juny amb el recinte firal de Granvia com escenari de nit i on s’oferiran espectacles immersius de gran format on la tecnologia jugarà un paper fonamental com el d’ Eric Prydz, amb el seu show hologràfic HOLO.

Enguany el festival pretén reflectir el present i el futur de la música electrònica i fer un homenatge a la cultura de club i la figura del DJ. “El festival serà un recorregut transversal d’aquestes músiques i aquestes arts. Anirem des de l’electrònica més formal als llenguatges més multiculturals”, ha explicat Ricard Robles, codirector del Sónar.

El festival ofereix 250 propostes entre concerts, DJ, classes magistrals, xerrades i fòrums, en una edició que tindrà com a gran tema transversal l’impacte de la intel•ligència artificial, que centrarà sobretot el Sonar + D. “És un tema que ens ocupa, no només del punt de vista cultural, sinó també social. Hi haurà un recorregut transversal per part d’artistes experts, tecnòlegs,estudiosos que estaran explicant com impacta això a les arts, però també a la societat en general”, ha afegit.

I per celebrar el seu 30è aniversari, el festival traspassarà les portes i s’ocuparà de la música del piromusical de les festes de la mercè d’enguany.

Podeu consultar tot el cartell en aquest enllaç.

Reforç del servei públic

Els Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen un reforç durant la celebració del festival i connectaran les estacions de Plaça Espanya i Europa-Fira en sis minuts.