El festival Sónar se celebrarà el 2026 íntegrament al recintre Fira Gran Via a causa de les obres que s’han de ser en el recinte firal de Montjuïc, a Barcelona.

L’organització d’aquest esdeveniment mundial ha fet aquest anunci durant la presentació de l’edició de 2024, que tindrà lloc entre els 13 i 15 de juny als dos recintes de Fira de Barcelona, a Montjuïc la programació diurna, i a Gran Via la nocturna.

Ricard Robles, director del Sónar ha indicat que hi ha “un 99% de possibilitats que tota la programació del 2026 es faci a L’Hospitalet”.

El Sónar presenta enguany la seva 31 edició, i serà una de les més descentralitzades, arribant a més indrets de la ciutat de Barcelona com el Poble Espanyol o la Casa Batlló.

El Sónar 2024 aplegarà més de 200 actuacions en directe amb una programació que tindrà les principals figures de la música electrònica. Hi destaquen artistes com ara Air, Jessie Ware, Kaytranada, Vince Staples, Charlotte de Witte, Sevdaliza, Folamour, Paul Kalkbrenner, Soto Asa i Judeline, entre d’altres.