El Sónar 2024 ha donat el tret de sortida de la 31a edició amb un cartell de més de 200 actuacions. Els dies 13, 14 i 15 de juny la millor música electrònica internacional té una cita a L’Hospitalet i Barcelona. Caldrà esperar fins demà per viure l’espectacle a la nostra ciutat amb el Sónar de Nit a la Fira Gran Via.

Air, Richie Hawtin, Kaytranada, Jessie Ware, Charlotte de Witte o Folamour seran alguns dels grans noms que ompliran del millor techno i house els escenaris. El Sónar de Nit obrirà les portes divendres i dissabte a les 20.30 i tancarà a les 7. Per la seva banda, el Sónar de Dia estarà a la Fira de Barcelona d’avui fins dissabte.

Air interpretarà l’inolvidable ‘Moon Safari’ 25 anys després

El recinte hospitalenc acollirà el moment més esperat del Sónar 2024 divendres a les 22. El duo francès Air interpretarà per primer cop el seu icònic àlbum ‘Moon Safari’ al complet 25 anys després de la seva estrena i inundarà de nostàlgia dels noranta la ciutat.

També hi haurà vida més enllà de la música, ja que enguany el Sónar+D tractarà les aplicacions pràctiques de la intel·ligència artificial. D’altra banda, el Poble Espanyol acollirà l’OFF Sónar amb 80 concerts que també tindran lloc a la Casa Batlló, la Universitat Pompeu Fabra i el pavelló Mies van der Rohe.

El director del Sónar, Ricard Robles, ha explicat que enguany el festival reuneix “pioners de la música de ball electrònica i les microescenes, projectes hiperlocals amb una personalitat pròpia però interconnectats entre si”.

L’Hospitalet ja té posada la vista cap a l’any 2026, quan tota la programació del Sónar estarà a la Fira Gran Via a causa de les obres que tindrà la seu barcelonina.

Pots consultar el cartell complet del Sónar 2024 en aquest enllaç.

Ferrocarrils reforça la línia Llobregat-Anoia

Les nits de divendres i dissabte i els matins de dissabte i diumenge comptaran amb un reforç excepcional de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia Llobregat-Anoia. En només sis minuts es podrà viatjar directament de l’estació d’Europa-Fira (Sónar de Nit) a la de Plaça Espanya (Sónar de Dia).

D’altra banda, FGC també ha anunciat circulacions addicionals a la línia L8 (Pl. Espanya–Molí Nou Ciutat Cooperativa) i la utilització de trens de sis cotxes.