La Montse Sánchez és filla del barri de La Torrassa i fa un any que està al capdavant de la Confederació General del Treball  a Catalunya, Montse Sánchez. Un moviment sindical que segons Sánchez “cada any augmenta en nombre d’afiliacions que es tradueix en més militància. Els treballadors cada cop són més protagonistes de les reivindicacions laborals”

La CGT aposta afirma la seva secretària general “per la lluita en els centres de treball i per això tenim en marxa campanyes que aposten per la reducció de la jornada laboral a les 30 hores setmanals i la’augment de més personal interí dels serveis bàsics com poden ser el servei d’atenció domiciliària, el 061 o el 112, entre d’altres”

En aquest sentit, recordem que l’acord de govern signat per Pedro Sánchez i Yolanda Díaz preveu que la jornada laboral passi de les 40 hores actuals a 37,5hores l’any 2025. “Estem expectants a veure quin serà el redactat definitiu perquè no seria el primer cop que es fan promeses que després no es compleixen. D’entrada ens sembla insuficient perquè nosaltres  apostem per les 30 hores setmanals i creiem que cal anar cap a aquesta tendència”.

A banda d’aquesta possible acord, Sánchez també s’ha referit a la reforma laboral que va entrar en vigor fa més d’un any. “No compartim aquesta reforma, l’objectiu de la reforma laboral no s’ha complert. Es perpetuen lleis que no aposten pel treball digne”.