A l’espera del punt d’inflexió definitiu que marcarà la tornada a l’escola, l’activitat social va recuperant el ritme habitual durant el mes de setembre, incloent-hi equipaments públics essencials, com biblioteques, mercats i poliesportius, que també recuperen els horaris de referència.

Un dels propòsits més típics al final de les vacances d’estiu és fer més esportius son els equipaments idonis per assolir aquest objectiu, peça cabdal per incorporar hàbits de vida saludable.

Aquí podeu consultar els horaris dels poliesportius municipals Marcel•lí Maneja, del Centre, de Sanfeliu, de Gornal, de Les Planes, de Santa Eulàlia, Fum d’Estampa, de Collblanc, Sergio Manzano, de Bellvitge, i del Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, que tonen a ser oberts en els horaris habituals.

Igualment, l’horari reduït dels mercats municipals toca a la fi. Consulteu els horaris habituals aquí.

Pel que fa a les biblioteques, només la biblioteca central Tecla Sala torna a obrir portes com la resta de l’any i obrirà els dissabtes. També torna aquest 4 de setembre el bibliomercat de Santa Eulàlia.

La resta de biblioteques, Bellvitge, la Florida, Can Sumarro, la Bòbila, plaça Europa i Josep Janés mantenen encara l’horari d’estiu, només de dilluns a divendres, i recuperaran el servei habitual el 12 de setembre.