Al pavelló 3, les grans pantalles de les multinacionals asiàtiques competeixen en mida, qualitat de la imatge i sobretot, en atreure les mirades dels visitants de l’ISE 2024.

Una de les que més crida l’atenció és la pantalla gran de LG que abans que comencés la projecció ja aplegava desenes de persones amb el mòbil preparat per enregistrar l’experiència. Sobretot ha sorprès pel moviment.

Segons ha explicat el responsable de vendes a Espanya, Iván González, aquesta pantalla està dividida en mòduls que es mouen. Així potenciem l’efecte 3D de la mateixa imatge que estem veient. Aquesta pantalla és el resultat de la fusió entre les pantalles LED de LG i la tecnologia de l’empresa Kinetic“.

A escassos metres, es troba un altre focus d’atracció de visitants. Són els projectors de 20.000 lúmens 4K més lleugers del mercat que ha presentat en exclusiva la companyia japonesa EPSON.

EPSON presenta el projector 4K més lleuger del mercat

El cap de vendes de videoprojeccions d’EPSON, Roger Artigues, ha afegit que els projectors “s’apliquen a grans sales immersives i de teatres. També n’estem instal·lant d’aquest tipus en centres educatius”.

Per completar el triangle asiàtic, Samsung ha sorprès els visitants amb una pantalla transparent amb tecnologia Micro LED que aporta més definició i més brillantor.

Pantalla amb tecnologia Trasparent Micro LED, de Samsung

El responsable d’enginyeria de Samsung, Jesús Guardiola, ha dit que “el resultat és un muntatge espectacular. Creiem que despertarà l’interès de museus, empreses o del comerç de luxe”.

El producte estrella, però, és una gran pantalla amb forma de porta d’entrada amb la qual Samsung ha donat la benvinguda als visitants. La pantalla amb els leds més petits del món que donen més definició i major contrast.

The Wall de la multinacional sud-coreana Samsung.