Després de tres setmanes de pretemporada, el nou Sandá Electroclima CB L’Hospitalet comença a agafar forma, amb la bona i ràpida adaptació dels nous jugadors, i assimilant els nous automatismes de joc que vol imposar l’entrenador Claudio Jorquera.

En declaracions als Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet, el tècnic xilè ha destacat que “hi ha una cultura important de professionalisme al nostre vestidor. De fet, tots els jugadors han arribat de les vacances en un gran estat de forma física. Per això, en aquesta pretemporada ens hem centrat en el joc i la tàctica”.

La junta directiva de l’Hospi ha treballat de valent per confeccionar una plantilla de garanties per aquesta temporada, renovant als jugadors importants i incorporant a d’altres que destaquen per la seva qualitat, com és el cas de Guillem Sabatés. L’objectiu però, continuarà sent el de la permanència.

El propi Guillem Sabatés explica que “agradar per agradar ens agradaria entrar a playoffs, però cal ser realistaes i la lliga serà complicada. El Prat per exemple no ha pujat i es manté a Plata, hi ha molts equips que s’han reforçat bé. Hi haurà una part alta de la classificació complicada. D’altra banda, hi ha molts equips catalans que han pujat d’EBA hi ha mantingut plantilla. Cal tenir present que el primer objectiu és mantenir la categoria”.

Un dels jugadors que ha renovat és Nil Baqués, i explica que “com sempre el primer objectiu és salvar la categoria, així la temporada vinent seguir a LEB Plata. És important pel club i també pels jugadors juniors que vegin que el primer equip competeix a categoria nacional. Enguany tenim una plantilla molt compensada i física”.

Aquesta temporada la coordinació amb l’equip junior serà màxima. Prova d’això és que fins a quatre jugadors tenen dinàmica d’entrenament amb el primer equip.

El primer partit oficial serà aquest dissabte. L’Hospi jugarà a la pista del CB Tarragona l’anada de la primera eliminatòria de la Lliga Catalana. Un duel que es podrà seguir en directe per Televisió de L’H a partir d’un quart de set de la tarda.