Per tercer any consecutiu, el Seafood, l’esdeveniment més important de la indústria alimentària del peix i el marisc obre les seves portes a L’Hospitalet. Fins al dijous 25 d’abril, 2.244 empreses de 87 països diferents compartiran els diferents reptes i desafiaments actuals de la indústria dels productes alimentaris provinents. D’aquestes empreses, 657 arriben per primera vegada a L’Hospitalet des de països com Azerbaidjan, Costa de Marfil o la República Txeca.

L’espai d’exposició ocuparà 51.248 metres quadrats amb un total de 67 pavellons diferenciats en països i regions. Això suposa, un  increment d’un 4% respecte a l’any passat, convertint aquesta edició del Seafood, en la més gran fins a la data.

Els expositors del Seafood Expo Global mostraran les innovacions més recents en marisc fresc i congelat als compradors del sector de tot el món, inclosos supermercats, restaurants, hotels, càterings i distribuïdors, entre d’altres.

La vicepresidenta de Seafood Diversified Communications, Wynter Courmont ha explicat que només l’any passat més de 34.000 professionals van passar pel saló i ha estimat un impacte econòmic de més de 156 milions d’euros.

D’altra banda, durant l’esdeveniment se celebraran els Seafood Excellence Global Awards, guardons que reconeixen els millors productes de la mar.

Com l’any passat, es recaptaran productes donats pels expositors que aniran directament al Banc dels Aliments.