Balanç satisfactori de l’organització del saló ISE (Integrated Systems Europe) pels prop de 74.000 assistents, de més de 160 països d’arreu del món, que han passat pel recinte de Fira Gran Via en aquesta edició del 20è aniversari.

Aquesta xifra de visitants d’enguany suposa un augment del 27% respecte de l’edició de 2023. Més de 1.400 expositors han presentat les seves novetats tecnològiques i han refermat l’ISE com una referència mundial del sector audiovisual, juntament amb el Mobile World Congress, que també té lloc a L’Hospitalet.

El director executiu, Mike Blackman, confirmava que el saló aposta per Barcelona, amb l’objectiu de “ser una plataforma global per als professionals de la indústria audiovisual”.

El director general de Fira, Constantí Serrallonga, també incidia en el carácter estratègic de l’ISE i afirmava que “és un saló líder a nivell internacional i amb un gran potencial de creixement i molt de recorregut per endavant”.

El pes de la tecnologia i la creació audiovisual és creixent en el conjunt de l’economia, Així, segons l’Agència Catalana de Competitivitat, la trentena d’empreses catalanes que han pres part a l’ISE han mantingut més d’un miler de reunions, prop del 40% amb agents estrangers. La previsió és que generin més de 3 milions d’euros de volum de negoci, arran d’aquests contactes de l’ISE.

El saló de la indústria audiovisual tornarà a Fira Gran Via, de L’Hospitalet, del 4 al 7 de febrer de 2025.