El saló de l’audiovisual ISE ha obert les portes al recinte de Fira Gran Via de L’Hospitalet, i romandrà obert fins al 2 de febrer. Aquesta edició serà la més gran de la seva història: augmentarà l’espai d’exposició fins els 82.000 metres quadrats, un 30% més que l’any passat. Mai havia ocupat tant d’espai. Això es tradueix en vuit pavellons de Fira Gran Via, els mateixos que ocupen grans salons com el Mobile o Alimentaria.

El creixement en metres quadrats anirà acompanyat d’un major número d’expositors. Més de 1300m2 entre els que es troben multinacionals com Epson, LG, Samsung o Panasonic, i representants locals com Alfalite, Mediapro i Telev.

Enguany l’ISE celebra el seu 20è aniversari, des de la seva creació a Ginebra el 2004, aquesta fira ha esdevingut un esdeveniment de referència per al sector de la innovació audiovisual. És la quarta edició que se celebra al recinte de Fira Gran Via, i promet superar tots el records d’assistència de 2023.

L’organització assegura que generarà un gran impacte econòmic, Mike Blackman, director general de l’ISE, ha assegurat que “aquesta edició serà la millor de la història. Al 2023 l’ISE va generar un impacte de 385 milions d’euros per Barcelona i això posa de manifest la col·laboració mútuament beneficiosa que preveu un creixement continuat en en l’edició 2024. Pretenem contribuir encara més significativament en el panorama econòmic de la ciutat”.

La Xina, líder en empreses al saló

Les empreses xineses són les que han mostrat més interès en l’ISE d’aquest any. Per darrere de la Xina, els països amb més expositors confirmats són Espanya, Alemanya, França i Itàlia. L’edició d’enguany, compta també amb una apartat llatinoamericà, amb la presència destacada d’empreses del Brasil, Mèxic i Colòmbia.

La major pantalla LED transparent en un centre firal

La pantalla LED invisible, de 193 m2, es convertirà en un accessori permanent per el recinte de fira Gran Via durant la 20ena edició de l’ISE, serà aquest el primer esdeveniment que mostrarà la seva instal·lació.

Es preveu també que l’assistència superi la xifra registrada en 2023, 58.107 persones, la més alta des de que l’ISE va aterrar a Barcelona.