El Rockpelsxuklis ha tornat a omplir a la Sala Salamandra de l’Hospitalet per fer el seu primer concert solidari de l’any. Organitzat per l’AFANOC, l’esdeveniment musical té com a objectiu fer visible la realitat dels joves amb càncer i donar a conèixer la feina de l’associació. Al mateix temps, es recapten fons per garantir la continuïtat dels seus projectes per a les families d’infants i joves que pateixen la malaltia

Divendres, el local es va omplir de gom a gom per gaudir de les versions de grups nacionals i internacionals dels 70 als 90. Les bandes Hotel Cochambre, Cash Caravan i El Hermano Malaquías, van fer saltar i ballar al públic present a ritme d’himnes del pop i el rock. “És una iniciativa preciosa i nosaltres animem a tothom que pugui que s’hi impliqui” explica Victor Erena, membre del grup Cash Caravan.

L’AFANOC organitza aquests esdeveniments musicals solidaris des de fa més d’una dècada. Aquests serveixen per poder tirar endavant projectes com La Casa dels Xuklis, un espai d’acollida per a les famílies amb infants en tractament: “La casa dels xuklis és un projecte pioner en l’acompanyament a les families i que busca millorar el seu benestar en aquest moment díficil” explica Ramon Marco, secretari d’AFANOC.

Tots els fons recaptats amb la venda d’entrades i marxandatge aniran destinats a garantir la continuïtat dels serveis a les famílies.