La iniciativa solidària Rockpelsxuklis de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya arriba aquest dissabte 4 de febrer a la Sala Salamandra amb un concert amb bandes tribut a El Canto del Loco, Hombres G i la Oreja de Van Gogh. L’objectiu és donar visibilitat al càncer infantil i recaptar fons.

La música també pot ser solidària i així ho serà aquest dissabte 4 de febrer a la Sala Salamandra amb un concert on el pop-rock espanyol serà el protagonista amb bandes tribut als mítics El Canto del Loco (Encanto de Loco), Hombres G (Hombres B) i la Oreja de Van Gogh (Son de Rosas). 

Es tracta de la iniciativa Rockpelsxuklis que du a terme des de fa anys l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, per poder recaptar fons i continuar treballant per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies amb iniciatives com la Casa dels Xuklis, un allotjament temporal que els acull mentre duren els tractaments.

“Volem arribar a través de la música als joves amb l’objectiu de fer visible el càncer infantil i sobretot per recaptar fons, perquè som una entitat privada, i tot el que ens permeti continuar donant els nostres serveis de forma gratuïta és benvingut”, ha apuntat Jose Moreno, de l’Àrea de Voluntariat i Activitats de l’AFANOC.

La iniciativa neix del Grup de joves de l’associació, un espai de trobada de joves entre 14 i 21 anys que han viscut de prop al càncer, ja hagi estat en la seva pròpia pell o com a germans i des d’on s’organitzen activitat ludoeducatives i de lleure.

La convocatòria del concert està sent tot un èxit i només queden un centenar d’entrades disponibles. La cita és aquest dissabte 4 de febrer a dos quarts de vuit del vespre i les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.