El recinte Fira de Barcelona a Granvia L’Hospitalet acollirà del 18 al 22 de setembre Euro Attraction Show, la fira europea més important relacionada amb els parcs d’atraccions. Reunirà més de 450 expositors de 60 països que presentaran les últimes innovacions del sector. Aquest certamen espera rebre la visita de més de 10.000 professionals d’arreu del món

El saló, organitzat per l’Associació Internacional de Parcs d’Atraccions i Entreteniment exhibirà més d’un centenar de productes i serveis relacionats amb la indústria de l’oci com itineraris i tobogans d’aigua; disseny i decoració temàtica; equipament escènic, espectacles i produccions; tecnologia per a la gestió d’entrades; serveis d’alimentació i begudes; i desenvolupament d’hotels i complexos, entre d’altres.

A més de la zona expositiva, s’organitzaran conferències i seminaris per debatre sobre els principals reptes i innovacions del sector com la digitalització dels parcs, entre d’altres qüestions.

La creixent indústria europea d’entreteniment factura 10.100 milions d’euros anys i dona feina a més de 50.000 persones. Engloba els parcs recreatius, aquàtics, temàtics i d’atraccions, així com museus, aquaris i zoològics, entre d’altres. A Europa hi ha 307 parcs d’atraccions i de diversió que acullen 150 milions de visitants a l’any, segons un estudi de l’Associació Internacional de Parcs de Diversions i Atraccions.