El dibuixant autodidacta de Sant Cugat, Fernando Artola, exposa aquests dies al CC La Bòbila una col·lecció de retrats i paisatges realistes.

L’artista, que sempre ha estat un apassionat del dibuix, tracta d’aconseguir la màxima semblança amb la realitat plasmant fins al mínim detall. No obstant això, segons explica, de vegades es permet modificar la realitat per realçar l’expressió del personatge.

“Sobretot em fixo en la mirada i el somriure. Em vaig passar un any sencer dibuixant només ulls, sense exagerar. I amb el pas del temps vaig notar grans avenços. Perquè practicant, tothom pot assolir-ho”, va afegir el Fernando Artola.

Ha estat en la seva etapa madura quan el dibuixant santcugatenc ha pogut dedicar-se plenament a la seva passió pel retrat i el realisme.

A l’exposició “Dibuix realista”, que es pot visitar fins al 26 de gener a La Bòbila es pot trobar un recull de retrats tant familiars, com de personatges famosos o paisatges idíl·lics d’Espanya, França o Anglaterra.

També es pot visitar Trèvol. Una exposició col·lectiva de ceràmica

Trèvol és una mostra col·lectiva de ceràmica de tres artistes que formen part de l’Associació Cultural La Glòria Factoria de Arte: Olaff Peña Pastene, Vicenç Sorribes i Óscar Barbery.

Cada ceramista exposa a les vitrines del CC La Bòbila una selecció de tres peces que representen la naturalesa, cadascú des de la seva mirada.