El raper Morad ha estat posat en llibertata a les 23h de la passada nit després d’haver estat detingut a la plaça Europa de la ciutat. L’artista del barri de La Florida havia estat arrestat per, presumptament, haver amenaçat de mort a un agent policial.

Segons confirmen fonts municipals, sembla que tot ha començat quan uns policies municipals han multat un cotxe mal aparcat a sobre de la vorera i han avisat a la grua. El vehicle, que era el de Morad, estava al carrer Natzaret, a Santa Eulàlia. Abans que la grua retirés el cotxe ha aparegut el raper i hauria amenaçat de mort als agents després de discutir-se amb els agents.

El raper ha estat traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana fins que els Mossos d’Esquadra se’n facin càrrec. Morad està acusat d’un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat.

No és la primera vegada que el raper hospitalenc protagonitza esfrontaments amb les forces de l’ordre. El passat mes d’octubre, els Mossos van acusar Morad d’un presumpte delicte d’incitació als desordres públics i de pagar a joves del barri de la Florida perquè cremessin diversos contenidors i tres vehicles. Posteriorment, el Jutjat número 5 va decretar la prohibició a l’acusat d’entrar i restar al barri de La Florida. La mesura estarà vigent fins que es dicti sentència ferma o finalitzi aquest procediment per qualsevol altra resolució.