El Punt de Salut Jove ha reprès l’atenció presencial després de les vacances d’estiu. S’hi poden adreçar tots els joves fins als 30 anys i es recomana demanar cita prèvia.

Les persones que vulguin adreçar-se al Punt de Salut Jove ja poden tornar a fer-ho també de forma presencial, després que durant l’estiu les consultes es fessin només de forma telemàtica.

Ho poden fer a l’Espai Jove de Ca n’Arús els dilluns, dimarts i dijous de 8.30 a 14.30h, el dimecres de 8.30 a 18h i els divendres de 8.30 a 14h. “Els dimecres oferim horari continuat perquè així els joves també poden venir al migdia”, ha explicat Sarai Martínez, cap de Negociat de Salut Comunitària.

El Punt de Salut Jove és un servei per a adolescents i joves fins als 30 anys i s’hi ofereix una atenció gratuïta i confidencial. Compta amb personal sanitari especialitzat i una psicòloga. Les consultes més freqüents tenen relació amb “anticonceptius, tests d’embarassos i després de la pandèmia, temes relacionats amb el malestar emocional i l’atenció psicològica”, ha afegit Martínez.

Les consultes poden ser presencials, per WhatsApp (678 020 803), telefòniques (93 403 69 12) o en línia (puntsalutjove@l-h.cat). En cas d’assistir-hi de forma presencial, cal demanar cita prèvia excepte si es tracta d’una urgència. L’any 2021 el Punt de Salut Jove va atendre prop de 700 consultes.