El Punt de Salut Jove més dies per les tardes. A partir del mes de març, aquest centre municipal d’atenció per a joves, també oferirà els seus serveis les tardes de dilluns, dimarts i dimecres de 8:30 a 18 hores de manera ininterrompuda. Els dijous i divendres atendrà de 8:30 a 14 hores.

Al Punt de Salut Jove, a banda d’assessorament sobre temes de sexualitat i hàbits saludables, es poden fer test d’embaràs o la prova del VIH. L’equip d’aquest servei municipal el conforma personal sanitari, psicòlegs i, partir ara, un especialista en prevenció d’addiccions. Entre aquestes addiccions tracta també el de les pantalles i els mòbils, un tema sobre el qual el Punt de Salut Jove està organitzant tallers amb els instituts de la ciutat.

En aquest últim cas, els tallers es dirigeixen a joves de 12 a 16 anys. L’objectiu és conscienciar sobre com fer un ús responsable de les pantalles, prevenir-ne addiccions i potenciar les habilitats personals i socials. Els instituts interessats en aquesta iniciativa es poden adreçar a puntsalutjove@l-h.cat.

El Punt de Salut Jove està situat a l’Espai Ca n’Arús (avinguda del Carrilet, 312, planta -1).