El 28 de juny se celebra el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual. Una commemoració a la que s’han adherit el grup municipal del PSC presentant una moció conjunta amb els grups de L’H en Comú Podem i d’Esquerra Republicana i Esquerra Unida.

Els socialistes asseguren que davant del creixement del discurs d’extrema dreta, que amenaça les llibertats i drets sexuals, cal una resposta ferma. Al mateix temps, consideren que L’Hospitalet ha estat, és i serà una ciutat respectuosa i diversa. Permetent que les persones LGBTI es mostrin tal com són, sense por i amb la plena acceptació dels seus drets.

El portaveu del grup municipal del PSC, Jesús Husillos, ha dit “ja és hora de deixar d’estigmatitzar en funció de la seva manera de relacionar-se i estimar als altres. És una qüestió de drets bàsics”.

Els PSC ha volgut fer una declaració institucional a favor del dia Dia Internacional de l’orgull LGTBIQ+ però finalment ha presentat una moció conjunta amb ERC+EUiA i L’H en Comú Podem.