El PSC presenta una moció, conjuntament amb ERC+EUiA, el PP i L’Hospitalet En Comú Podem en suport al manifest del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Des del grup municipal lamenten que no hagi pogut ser una declaració institucional perquè Vox no s’hi ha volgut sumar.

“És lamentable que davant d’un fet com aquest no siguem capaços d’arribar a un acord i que la baralla sempre es trenqui per a la mateixa banda”, ha apuntat Francesc Belver, portaveu del grup municipal. “Malgrat això, continuarem treballant a favor de la igualtat i del feminisme”, ha afegit.

En una altra moció conjunta amb ERC+EUiA i LHECP, a instàncies del sindicat Comissions Obreres, demanen que s’atengui l’emergència educacional a les escoles de la ciutat. La proposta de CCOO demana al Parlament que el Departament d’Educació flexibilitzi els criteris per a la construcció de noves escoles i que permeti disposar de solars amb una superfície inferior als paràmetres establerts.

“A la nostra ciutat fan falta aules, fa falta espai i per tant adaptar els requisits de la Generalitat a la realitat”, ha afegit el portaveu.

La darrera moció proposa l’adhesió a l’agenda digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret.