David Pérez, diputat electe del PSC al Parlament de Catalunya, ha reiterat, un acte de campanya al barri de Collblanc, que en aquestes eleccions europees cal, d’una banda, frenar l’extrema dreta, i, d’una altra, garantir l’Estat del Benestar i les polítiques de protecció de la població més vulnerable i de sostenibilitat mediambiental.

Segons Pérez, si les forces de dreta i ultradreta guanyen les eleccions del 9-J, de ben segur que hi haurà privatitzacions de serveis públics i “una Europa de conflicte, d’odi, de brega”.

Arran d’això, ha recordat que el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, “s’ha mostrat clarament disposat a pactar amb el partit de la primera ministra italiana, Georgia Meloni, amb l’ultradreta, i aquest possible pacte seria absolutament lesiu per als interessos de la ciutadania”.

David Pérez ha insistit en aquest argument troncal de la campanya socialista i ha afirmat que, a l’igual que a Espanya hi ha hagut pactes entre PP i Vox, l’arribada de l’ultradreta als òrgans de govern europeus “no és pas una quimera, és una possibilitat real”.

D’altra banda, David Pérez ha recordat la quarantena de carrers de L’Hospitalet, com la Carretera de Collblanc, que s’han pogut reformar amb fons europeus Next Generation, “carrers que ara son molt més còmodes i més transitables”. I ha afegit que caldrà una victòria socialista perquè les inversions europees continuïn millorant les ciutats “també en la línia de la sostenibilitat mediambiental”.

Igualment, Pérez ha apuntat que “Feijóo va dir que aquests fons eurpeus no calia que arribessin a Espanya”.

David Pérez també ha esperonat la militància socialista de la ciutat a omplir de gom a gom el poliesportiu del Gornal el 6 de juny, en un mitin que comptarà amb l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i amb el president del Govern, Pedro Sánchez